Škola vaření s Romanem Paulusem - Podzimní menu s lanýži
Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na úplnou novinku – podzimní menu s lanýži. Můžete se těšit na lanýžové noky s pažitkovou emulzí a pošírovaným vejcem, celerový krém s jablky a lanýži nebo lanýžové risotto s perličkou a kadeřávkem. Na závěr bude čokoládový dort s lanýži. Kromě konkrétních receptů si odnesete také řadu cenných tipů, které Roman Paulus. V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné čtyřchodové. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
Datum a čas:
20. 11. 2024 od 17.00
Místo konání:
Bistro Paulus, Olomouc
Cena:
od 3 690 Kč